Ημερίδα με τίτλο «Καινοτόμα Υλικά και Υπηρεσίες για την Παραγωγή Λαχανοκομικών και Ανθοκομικών Προϊόντων»

Το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την Πέμπτη 21/11/2019 και ώρα 14:30 διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Καινοτόμα Υλικά και Υπηρεσίες για την Παραγωγή Λαχανοκομικών και Ανθοκομικών Προϊόντων» (Κεντρικό Αμφιθέατρο Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στο Φυτόκο, Βόλος). Στην ημερίδα συμμετέχουν καταξιωμένοι ομιλητές από μεγάλες εταιρείες του χώρου καθώς και μέλη φορέων της αγροτικής παραγωγής.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν: α)Καινοτομίες στη θρέψη σε καλλιέργειες υπό κάλυψη, β)Η δυναμική της συμβουλευτικής και των ψηφιακών υπηρεσιών στις σύγχρονες γεωργικές επιχειρήσεις, γ)Σύγχρονες λύσεις στον πολλαπλασιασμό των έρριζων μοσχευμάτων δ)Η προώθηση των ανθοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα: Η περίπτωση του Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αττικής ε)Δυνατότητες αξιοποίησης των Ελληνικών ενδημικών  φυτών στην εμπορική ανθοκομία ζ)Εφαρμογή βιοδιεγερτών σε καλλιέργειες λαχανικών υπό κάλυψη.

Στο τέλος της ημερίδας θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Οι εγγραφές όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα και κατά τις ώρες: 13:30-14:30.

Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα

Αφίσα

Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλ.: 24210 93020, 93204

e-mail: chlikas@uth.gr,

ssimopoulou@uth.gr