ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 11 / 10 / 2021

Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ακαδ. Έτους 2021-2022 θα αρχίσουν, σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Παρακαλούνται οι φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος σχετικά με τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να είναι δυνατή η παρακολούθηση των μαθημάτων και η επικοινωνία με το Τμήμα.

Το πρόγραμμα μαθημάτων που θα ανακοινωθεί περιλαμβάνει αποκλειστικά δια ζώσης ώρες διδασκαλίας, θεωριών και εργαστηρίων των μαθημάτων.

Οι φοιτητές, προκειμένου να συμμετέχουν στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία οφείλουν να πληρούν μία από τις εξής προϋποθέσεις:

  • Να έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού,
  • Να διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου, ή
  • Να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) για κορωνοϊό 2 φορές την εβδομάδα, με δική τους δαπάνη, έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους στο Τμήμα κάθε Τρίτη και Παρασκευή, και να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος.

 

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά