Διάκριση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Άλλη μία διάκριση για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τους εξαιρετικούς καθηγητές του έρχεται να μας επιβαιβεώσει ότι το επίπεδο των διδασκόντων είναι πολύ υψηλό. 20 καθηγητές του κατατάχθηκαν στους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου, αναμεσά τους και ο Ομότιμος Καθηγητής Κωσταντίνος Κίττας καθώς και ο Καθηγητής Αθανασίου Χρήστος του τμήματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.

Τους 20 επιστήμονες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συνεχάρη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρύτανης κ. Ζήσης Μαμούρης.

Δείτε τι έγραψε:

“Στους πρόσφατα δημοσιευμένους καταλόγους (PLoS Biolοgy 2020, Mendeley Data 2020) με το ανώτερο 2% των επιδραστικών επιστημόνων σε 22 διακριτά επιστημονικά πεδία, περιλαμβάνονται 20 μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τα οποία υπηρετούν στα Τμήματα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ιατρικής, Κτηνιατρικής, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική και Ψηφιακών Συστημάτων.
Θερμά Συγχαρητήρια στους/στις συναδέλφους:
Tassiulas, Leandros
Arvanitoyannis, Ioannis S.
Papageorgiou, Elpiniki I.
Tsiakaras, Panagiotis
Papadimitriou, Costas
Koutedakis, Yiannis
Malizos, Konstantinos N.
Bagos, Pantelis G.
Flouris, Andreas D.
Athanassiou, Christos G.
Papastergiou, Marina
Makris, Dimitris P.
Kittas, Constantinos
Papaioannou, Athanasios
Ziliaskopoulos, Athanasios
Fthenakis, George C.
Karamanos, Spyros A.
Sandalidis, Harilaos G.
Stamatelos, Anastassios
Argyriou, Antonios”