Ενημέρωση για την αμειβόμενη πρακτική άσκηση Πέμπτη 20/2

Αγαπητοί -τες φοιτητές -τριες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εκ νέου ότι την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ, θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τμήματός σας ενημέρωση-παρουσίαση  για την Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθείτε για την διαδικασία πραγματοποίησης και ολοκλήρωσης της Πρακτικής σας Άσκησης. Θα δωθούν συγκεκριμένες και ακριβείς οδηγίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε καθώς και σχετικές προθεσμίες.

*Το site μας, όπου υπάρχουν οδηγίες για εσάς και τους Φορείς Υποδοχής, είναι το pa.uth.gr  (θα μπορούσατε να το δείτε πριν την ενημέρωση καθώς εκεί θα κάνετε και τις ηλεκτρονικές υποβολές σας)

**Η φόρμα «Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» θα ανοίξει την επόμενη μέρα από την ενημέρωση (δηλαδή την Παρασκευή 21/2)  και θα ¨κλείσει¨ στις 05/03/2020 (ώρα 14:00).

Ευχαριστούμε,

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης